top of page

Să ne cunoaștem

Dragă mireasă,

Îți mulțumesc pentru că ai accesat acest site.

Pentru început, aș vrea sa ne cunoaștem mai bine.

Mă numesc Olga Spînu și sunt organizatoare de evenimente sau wedding planner. În ultimii ani, am participat în desfășurarea și coordonarea mai multor evenimente și acum îți pot spune cu încredere, că această bucătărie este pe cît de frumoasă, pe atît de complicată.​​

Totul a început cu organizarea propriei nunți, care a avut loc în luna august 2013.

Pentru pregătire, am avut la dispoziție 8 luni. În acest timp, în fiecare zi aveam de făcut cîte ceva pentru a-mi realiza visul: vizitam un restaurant, dădeam un telefon, stabileam o întîlnire, sau pur și simplu citeam pe îndelete toate portalurile și forumurile despre nunți. Nu a fost o muncă ușoară. Multe nopți nedormite, multe drumuri si discuții, mult timp și energie investite.

Totuși rezultatul final a fost pe măsura așteptărilor. Rudele și prietenii au fost încîntate de ceea ce am făcut eu și soțul meu. Însă, noi ca și miri, ne amintim foarte puțin din magia evenimentului. Am avut prea multe griji și chestii de coordonat în acea zi.

Anume atunci a început marea aventură numită ORGANIZARE DE EVENIMENTE. Am înțeles ca imi place să gestionez din spate o zi extrem de importantă pentru 2 oameni și familiile lor. Am înțeles că este un domeniu în care mă regăsesc, care îmi place și care îmi aduce doar bucurie. Primele evenimente organizate au fost pentru prieteni. Astăzi, munca mea este foarte bine structurată, știu exact ce, unde și cînd trebuie să fac.

Sunt in permanentă perfecționare. Particip la evenimentele de specialitate din țară și de peste hotarele ei. Fac tot posibilul ca să aflu prima despre noile tendințe si trenduri, pentru a le implementa ulterior in proiectele pe care le realizez. Organizez seminarii si evenimente pentru miri, și deseori sunt invitata în calitate de speaker de alți organizatori.

Consider ca nunta este cea mai importanta petrecere din viața noii familii, deaceea trebuie organizată ca atare. Aceste eveniment implică atîtea elemente, încît este aproape imposibil ca o singura persoana să gestioneze totul.

Îmi doresc ca fiecare mireasă să fie deosebită în cea mai importantă zi din viața ei. Vreau ca totul să fie planificat din timp, totul să fie frumos și profesionist. Vreau ca această zi să fie cea mai frumoasă, relaxantă, luminoasă și fericită din viața ta și a celor dragi.

Dacă și tu îți dorești același lucru, te invit la o cafea, pentru a visa împreună la CEA MAI FRUMOASĂ ZI !


B Event & Wedding, (+373) 60-28-33-88

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page