top of page

Ai decis să apelezi la un organizator de nuntă? Vezi cum decurge colaborarea noastră.

Ai decis să apelezi la un organizator de nuntă? Te felicit ! Ai lat decizia corecta !

O nunta planificată este evenimentul pe care îl meriți.

Poți vedea mai jos care este modalitatea de colaborare cu clientul în agenția noastră.

  • PRIMA ÎNTÎLNIRE

După ce ai luat legătura cu noi, prin telefon, email sau direct de pe site, neapărat te vom invita în vizită. Îți recomandam sa vii împreună cu viitorul soț, cu mama sau cu cea mai bună prietenă.

La prima întîlnire, în timpul celor aproximativ 2 ore, vom discuta despre ce îți dorești tu și cum putem transforma visele în realitate. Într-o atmosferă plăcută și relaxantă, vom discuta despre conceptul nunții, despre ce, unde și cînd îți dorești să se întîmple.

Prima întîlnire este ca o poveste. Vei putea visa la tot ce dorești, iar noi îți vom explica cum putem transforma visul în realitate.

  • PREGĂTIREA OFERTEI INDIVIDUALE

După întîlnirea noastră, vei primi pe adresa de email oferta adaptată cerințelor menționate de voi. Oferta pe care o vei primi va include cîteva opțiuni pentru fiecare poziție în parte (exemplu: restaurant, muzica, show-program, decor, floristică, etc.).

Oferta include doar serviciile partenerilor noștri de încredere, pentru care garantăm îndeplinirea angajamentelor la cel mai înalt nivel. Întotdeauna oferim mirilor cîteva opțiuni disponibile, care sunt potrivite stilului și concepției stabilite.

  • SEMNAREA CONTRACTULUI

După ce n-ați cunoscut, ați analizat ofertele și ați făcut alegerea, urmează să încheiem contractul, în care vom indica toate aspectele organizatorice. După achitarea unui avans, vom da start procesului de organizare a celui mai frumos eveniment din viața voastră. De aici încolo, totul va fi o plăcere.

  • ALEGEREA LOCAȚIEI PENTRU DESFĂȘURAREA PETRECERII

Unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la realizarea unui eveniment reușit este locația: restaurantul, hotelul, vila, cafeneaua sau orice alt spațiu destinat organizării evenimentelor. După analiza ofertei transmise, vom vizita fiecare locație în parte, pentru a avea o imagine clară despre fiecare. De obicei, organizăm mai multe vizite în aceeași zi. Astfel veți vedea diferența dintre diferite unități de deservire, alegînd opțiunea cea mai potrivită.

  • STABILIREA CONCEPTULUI ȘI STILULUI

La o întîlnire cu floriștii și decoratorii vom stabili conceptul evenimentului, elementele și detaliile simbolice pentru voi, stilul predominant. Ulterior veți primi cîteva schițe cu vizualizarea decorului conform cerințelor menționate.

Această etapă este foarte importantă, deoarece anume conceptul și stilul stabilit va constitui unicitatea evenimentului vostru.

  • ALEGEREA PRESTATORILOR

În dependență de locația rezervată, de stilul și conceptul definit, urmează să alegem principalii prestatori de servicii. Vom stabili mai multe întîlniri, în care vei face cunoștință cu echipa noastră, ulterior făcîndu-ți alegerea: muzică, moderator, fotograf, videograf, show-program, dansatori, decor, floristică, etc.

Pentru întreaga perioadă de pregătire a nunții, veți avea un manager personal, pe care îl veți putea contacta atunci cînd veți avea întrebări, neclarități sau veți dori să concretizați anumite situații.

  • ACTIVITĂȚI PÎNĂ LA EVENIMENT

Pentru a fi frumoasă și relaxată, îți recomandăm să mergi la masaj, spa salon sau pur și simplu să dormi într-o atmosferă liniștită, astfel te vei putea bucura din plin de emoțiile pe care urmează să le trăiești.

Noi însă, vom avea grijă ca totul să fie exact așa cum am planificat. Cu 1 zi înainte de eveniment vom contacta toți prestatorii de servicii pentru a concretiza:

  • Locația și adresa unde trebuie să se prezinte;

  • Ora începerii;

  • Detalii personale privind organizarea;

  • Dress-code;

  • Alte informații importante;

  • ZIUA NUNȚII

Iată că a sosit și cea mai importantă zi din viața voastră.

Astăzi, totul trebuie să fie așa cum vă doriți, pentru că astăzi va lua naștere o nouă familie, plină de dragoste și armonie.

Ziua va începe cu ritualul obișnuit, o cafea, un duș rece, un suc fresh sau pur și simplu o muzică bună. Echipa de coordonatori va fi mereu alături. Scenariul stabilit preventiv, va intra în funcțiune îndata ce vor păși pragul primii prestatori.

Mai ai întrebări pe care nu le-am explicat? Atunci te invit să programezi o consultație, la care voi putea răspunde detailat la întrebările tale: 060 28 33 88

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page