top of page

Tu ce așteptări ai de la nuntă?

Unul dintre scopurile mele la primele noastre întâlniri este să aflu care sunt așteptările voastre de la nuntă.

Bineînțeles că această întrebare nu o adresez direct pentru că de cele mai multe ori voi singuri nu știți cum să răspundeți la ea.


Anume din acest motiv îți propun să discutăm pe îndelete despre acest subiect, pentru că este important să determinăm așteptările noastre de la eveniment, înainte de a începe organizarea.

Deci, iată care este topul celor mai des întâlnite scopuri pe care le au mirii atunci când încep organizarea unei nunți:



1. Scopul de a mulțumi toți oaspeții, de a mulțumi părinții și nașii. Foarte rar aceste cupluri se gândesc ce vor ei defapt de la nuntă și pentru ce o fac. Din fericire întâlnesc destul de rar asemenea cupluri, dar totuși ele există. Dacă vă regăsiți în această categorie, vă recomand cu toată sinceritatea să vă revizuiți prioritățile și să înțelegeți de ce ați decis să faceți nunta. Poate e mai bine să mergeți într-o vacanță, alături de părinți și nași?



2. Scopul de a realiza un eveniment WOW, de a uimi, de a face ca la nimeni, ceva diferit și special. De regulă, acești miri au foarte mulți prieteni și în ultimii ani au fost la o grămadă de evenimente. Aceste cupluri sunt rar întâlnite dar sunt foarte apreciate de prestatori pentru că reprezintă un potențial de a realiza ceva inedit, original și în premieră. La aceste nunți sunt aleși cei mai scumpi prestatori, cel mai frumos decor, cel mai fabulos show program!



3. Scopul de a avea un eveniment drag sufletului. Aceste cupluri fac nunta pentru ei. Nu ascultă de sfaturile și recomandările nimănui “cu experiență”. De regulă aceste evenimente nu sunt foarte mari, pentru că vin doar rudele și prietenii cei mai apropiați. Aici accentul se pune pe emoții și momente unice. Scenariul unui asemenea eveniment va fi mai simplu și lejer.



4. Scopul de a avea un câștig financiar. Din fericire - o categorie de cupluri “pe cale de dispariție” ceea ce pe mine personal mă bucură enorm. Dar totuși, există încă cupluri pentru care raportul financiar investiție - câștig este foarte important. Accentul se pune pe prețul mai avantajos, iar negocierile sunt la ordinea zilei. Aceste evenimente nu se deosebesc unele de altele, fiind mai mult șablonate decât personalizate.



5. Scopul de a transmite un mesaj, de a spune ceva publicului. În acest caz, provocarea pentru un organizator și nu numai, este imensă. De regulă, aceste cupluri au idei splendide, sunt persoane foarte interesante și au un mesaj de spus oaspeților. Nunta reprezintă pentru ei un moment în care își vor realiza un vis, iar acesta îi va reprezenta 100%. Personalitatea mirilor este reprezentată prin decor, prin scenariu, prin meniu, prin vestimentație și chiar prin repertoriul ales. Ei se implică în fiecare detaliu și sunt foarte perseverenți.


Cum crezi, tu unde ești la acest moment?

Sau poate faci parte din mai multe categorii în același timp? Scrie-mi, sunt curioasă să aflu!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page