top of page

15 taskuri importante pe care le face Wedding Plannerul în ziua nunții, dar despre care nu știai

O muncă destul de mare este depusă și în ziua nunții, atunci când tot ce a fost organizat timp de jumătate de an, un an sau chiar un an jumătate, urmează să prindă culoare, forme și gust.


De aceea, partea de coordonare a evenimentului este un element esențial în procesul de lucru al organizatorului, fără de care nu poate exista un eveniment.

Îți prezint mai jos câteva din cele mai importante sarcini pe care le îndeplinesc la un eveniment, fie că este organizat de mine sau de către miri individual:

  1. livrarea elementelor de floristică (buchet de mireasă, butonieră mire, butoniere nași) direct către locația mirilor (hotel, apartament, studiou, etc.)

  2. coordonarea prestatorilor și asigurarea respectării timingului de către aceștia (finalizarea decorului, pregătirea sălii, aranjarea Welcome zone, prezența instrumentiștilor și a moderatorului, etc.)

  3. coordonarea logisticii oaspeților în ziua evenimentului, mai ales pentru evenimentele unde sunt oaspeți străini (asigurarea transportului hotel - restaurant - hotel)

  4. recepționarea și achitarea tortului, băuturilor, colacilor, candy barului, fourchette-ului sărat, cocktail barului, etc.

  5. ajustarea planului sălii conform ultimei liste a invitaților (actualizată cu 1 zi înainte de eveniment)

  6. repartizarea cardurilor și a mărturiilor fiecărui invitat în parte

  7. coordonarea timpului de servire a bucatelor principale cu administratorul de restaurant. Introducerea modificărilor necesare în timp util și informarea eficientă despre acestea

  8. asistența mirilor pe tot parcursul zilei dar și a banchetului (ajustare rochie sau costum, schimb de încălțăminte, retușare machiaj, etc.)

  9. susținerea și ajustarea elementelor de decor în dependență de conceptul stabilit (mutarea unor elemente dintr-o zonă în alta, aprinderea luminițelor, conectarea proiectoarelor, rearanjarea elementelor de decor conform scenariului și conceptului)

  10. asigurarea respectării scenariului de către toate echipele implicate (rularea piesei potrivite în momentul oportun, deconectarea luminilor în sală, ieșirea dansatorilor, pornirea filmului pe ecran, pornirea fumului greu și a artificiilor, etc.)

  11. reacționarea în caz de forță majoră (cumpărături spontane, schimbări esențiale de program, timp nefavorabil, pană de curent, întârzieri sau lipsă a prestatorilor, etc.)

  12. realizarea plății către prestatori în momentul finisării programului

  13. strângerea cadourilor și a lucrurilor personale ale mirilor și depozitarea lor într-un loc sigur (camera miresei, mașină, apartament, hotel, etc.)

  14. chemarea taxiului pentru oaspeți direct la locația evenimentului

  15. asistența mirilor, nașilor, părinților și oaspeților pe tot parcursul evenimentului (disponibilitatea unei genți medicale, a lucrurilor de primă necesitate, informarea despre program, etc.)

Dacă nunta este organizată de către mine, îndeplinirea acestor sarcini este mult mai ușoară, pentru că, cunoscând din interior cum este construit evenimentul și asigurându-mă cu prestatori profesioniști, pot gestiona mai eficient ceea ce se întâmplă la eveniment.

Totuși, sunt destul de des întâlnite cazurile în care mirii își organizează individual evenimentul dar vor sa fie liberi și relaxați în ziua nunții.

Pentru aceste cupluri, există aceleași posibilități.

Ei pot apela cu încredere la serviciul nostru de coordonare a nunții și își pot savura nunta din plin, pentru că în culise va fi mereu un om responsabil.

Eu sunt ferm convinsă că indiferent când apelezi la un wedding planner, acesta trebuie să fie prezent la nuntă. Pentru că doar având acest ajutor, voi doi vă puteți deconecta de la grijile organizatorice și puteți trăi momentul.

Dar oare ce este mai important la un eveniment atât de valoros precum nunta decât să fii acolo și să te bucuri de el?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page