top of page

Restaurant pentru cumetrie în Chișinău - recomandări de la event planner-ul Olga Spînu

Primul și cel mai complicat aspect în procesul de organizare a oricărei petreceri este alegerea restaurantului.

Din propria experiență știu că părinții au cele mai mari bătăi de cap la acest capitol, deoarece restaurantul pentru cumetrie trebuie să satisfacă mai multe așteptări și să se încadreze în anumite criterii, foarte importante pentru comanditari.


În primul rând, vorbim despre un număr de persoane relativ mic, de regulă 30 - 60 persoane.

La fel, este foarte importantă infrastructura restaurantului. Preferabil să aibă și o terasă sau să fie amplasat într-o zonă verde, liniștită.


Un aspect la fel de important este meniul și varietatea acestuia. Deoarece la cumetrii vin mulți invitați cu copii, clienții se străduie să aleagă un meniu potrivit pentru toți.


În acest proces contează mult și oferta locației. Cel mai comod este să aleagă un restaurant care oferă multe alte servicii suplimentare. Astfel se simplifică mult implicarea părinților, care și așa au multe griji și foarte puțin timp disponibil pentru organizare. Astfel, câștigă mult teren restaurantele care oferă candy bar, pachete de băuturi, decor, etc.


Mai jos am făcut o listă în care am menționat restaurantele pe care le recomand cu mare drag celor care planifică cumetria și care se încadrează perfect în criteriile menționate:


Sala mică a restaurantului are o capacitate de până la 50 persoane. Dispune de o terasă cu gazon, iar dacă timpul este favorabil, puteți opta pentru un eveniment open air.

Prețul meniului: de la 1100 lei, dar este absolut justificat.

Recomand acest restaurant pentru calitatea bucatelor și a deservirii, pentru ambianța elegantă și relaxantă, pentru terasa de care dispune și pentru oferta foarte avantajoasă.

Acest restaurant este descoperirea mea de anul trecut. Dispune de mai multe săli potrivite pentru diferite evenimente.

Totuși, pentru o cumetrie, Silver Banquet Hall mi se pare cea mai potrivită, mai ales că are și o terasă în imediată apropiere.

Prețul meniului este de aproximativ 800 lei.

Bucătăria merită toate laudele, deservirea la fel.

Locația este foarte comod amplasată, având și locuri de parcare. La fel, un avantaj major al acestui restaurant este posibilitatea cazării oaspeților direct în hotel.

Aici cu siguranță veți primi multă plăcere de la eveniment, pentru că restaurantul este impecabil și oferta acestuia este foarte atractivă.

Interiorul elegant se va combina perfect cu o petrecere pentru fetiță sau băiat.

Recomand pentru o bucătărie excepțională, deservire impecabilă și un nivel al prețurilor destul de accesibil.

Restaurantul Bristol este amplasat la etajul 5 al hotelului cu același nume.

Cu toate că în Moldova nu avem multe restaurante amplasate în hoteluri, eu cred că aceste locații sunt perfecte pentru petreceri mici, intime sau de familie.

Acest restaurant are o capacitate de până la 70 persoane și oferă o priveliște minunată asupra parcului Ștefan cel Mare.

Prețul meniului poate ajunge până la 800 - 850 lei, însă cu un meniu delicios și deosebit.

Deservirea și calitatea serviciilor este la un nivel înalt și anume din acest considerent eu cred că Bristol merită să fie în lista ta de restaurante atunci când vei decide să organizezi petrecerea bebelușului tău.


Un restaurant unde deseori stabilesc întâlniri pentru că oferă o ambianță caldă, o priveliște frumoasă și dispune de un meniu variat.

Sala acestuia este potrivită pentru petreceri restrânse.

Îl recomand spre analiză, poate vă place atât locația, cât și oferta acesteia.

O alternativă perfectă pentru tine dacă cauți un restaurant bun, cu o bucătărie tradițională și un preț super avantajos.

Restaurantul se afla în CC Sun City și oferă o serie de avantaje clienților.

Prețul meniului este de 400 - 500 lei, având inclus și un program de muzică și dansuri populare.

Dacă căutați o locație ultracentrală, în stil tradițional și cu un buget rezonabil, acest restaurant trebuie analizat.

Dacă ai visat mereu la o petrecere în aer liber, cu multă verdeață în jur, ca într-o poveste, atunci alege Curtea Moșului.

Amplasat la periferia orașului, acesta este parcă rupt din cadrul urban. Aici e liniște, e verde, e calm și bine.

Restaurantul poate găzdui evenimente de până la 100 persoane, dar cred că un eveniment cu 60 - 70 persoane s-ar încadra perfect!

Dacă vor veni mulți copii la petrecere, puteți opta pentru un program vast de divertisment, în care copiii să exploreze tot teritoriul. Cred că va fi o experiență minunată!

Prețurile pot varia în jurul a 1000 - 1200 lei, în dependență de meniul ales.


Cam acestea sunt restaurantele pe care le ador și unde revin cu plăcere de fiecare dată.

Cred și sper că am fost de ajutor în procesul de organizare a cumetriei.

Și bineînțeles, te invit să analizezi opțiunea de a beneficia de serviciile noastre de organizare integrală a evenimentului. Știu că ai nevoie de timp petrecut alături de bebelușul tău, deaceea aș vrea să îți fiu de ajutor!


Aștept mesajul tău, întrebările, recomandările sau completările acestui articol!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page