top of page

Primele 5 lucruri pe care trebuie să le faci după ce te-ai logodit

Te-ai logodit?

Felicitări!!!!

Ai acceptat propunerea de căsătorie, iar acum urmează cea mai importantă ''călătorie'' în lumea miraculoasă de pregătire a nunții.


Iată primii pași pe care ar trebui să îi facă o viitoare mireasă modernă, după ce a acceptat inelul de logodnă.


1. Prima discuție despre nuntă

Înainte de a anunța marele eveniment, înainte de a face rezervări sau de a lua anumite decizii, este absolut necesar să discuți cu viitorul soț.


Organizează o cină romantică cu un pahar de vin pe care îl preferați și visați la nunta voastră.

Imaginați-vă toate detaliile, legate de restaurant, muzică, meniu, locație, invitați, stil, culori, vestimentație, coafură, inele, etc. Orice detaliu vă vine în minte, străduiți-vă să îl rețineți, notându-l într-o agendă.


Deseori, în subconștientul nostru sunt ascunse mici detalii care ne-ar putea face ziua mult mai frumoasă, dar noi uităm să le atragem atenție.


Deaceea, cel mai important pas, este cel de a privi în interiorul vostru și de a visa cu ochii deschiși la Ziua Perfectă.


2. Anunțarea celor mai apropiate persoane despre logodnă

Bineînțeles că într-un timp foarte scurt veți anunța familia și prietenii despre decizia voastră. O puteți face într-un mod inedit, original, maximizând astfel intensitatea emoțiilor.


De exemplu, puteți face o poză în doi și inelul de logodnă, sau puteți pregăti o prăjitură cu mesajul inscripționat.

3. Alegerea și rezervarea unui organizator de nuntă

Recomandarea mea este să apelați la serviciile unui organizator de nuntă, imediat ce ați decis că vreți să aveți o nuntă, înainte de a rezerva vreun furnizor.


Inițial, împreună cu organizatorul vostru, veți elabora conceptul evenimentului și un buget, în baza cărora, veți realiza celelalte acțiuni.

4. Realizați o listă aproximativă a oaspeților

Bineînțeles că această listă va fi modificată de câteva ori până la nuntă, totuși, este important să cunoașteți care va fi complexitatea evenimentului pe care îl planificați, pentru a vă putea organiza mai departe.


4. Alegeți locația și stabiliți data evenimentului

Pentru a alege locația, este nevoie să știți ce tip de nuntă vă doriți (în aer liber, la piscină, clasică sau într-un restaurant de lux), precum și numărul de persoane.


În dependență de acești factori, veți alege locația evenimentului și data desfășurării acestuia.

5. Expedierea mesajelor " Salvează Data"

Prin aceste mesaje, care pot fi atât online, cât și printate fizic, voi veți anunța persoanele pe care doriți să le invitați la nuntă, despre planificarea evenimentului, astfel ei își vor putea programa în agendă ziua respectivă.


După ce ai făcut acești primi 5 pași micuți, dar foarte importanți, va începe partea propriu zisă de pregătire a evenimentului, cea mai voluminoasă, dar și cea mai interesantă.


Perioada în care se vor pune la punct toate aspectele organizatorice, se va crea conceptul, se vor alege și contracta furnizorii.


Dar, despre asta, într-un alt articol.


Iar dacă te-ai logodit recent și vrei să ai un eveniment bine organizat, cu o echipa profesionistă, te invit la o cafea, online sau offline, oricând ai timp.


Nu ezita să ne contactezi:


B Event & Wedding

Telefon / Viber / Whats App: +373-60-28-33-88

E-mail: office.bevent@gmail.com

Skype: office.bevent


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page