top of page

Seminarul “Învață să fii o mireasă modernă”

Cu cîteva săptămîni în urmă, am avut marea plăcere de a fi invitați, în calitate de parteneri, la seminarul “Învață să fii o mireasă modernă” organizat de către fashion stilista Kristina Popovici.

Am acceptat cu mare drag această propunere, deoarece îmi place să mă aflu mereu printre mirese moderne, informate și în pas cu ultimele tendințe.

Dacă aș spune că am aflat lucruri noi la acest seminar, nu aș spune nimic. Volumul de informații a fost atît de mare, încît mi-am umplut agenda cu notițe.

Kristina a reușit să demonstreze și să explice foarte clar diferența dintre tipurile de rochii de mireasă și concordanța acestora cu silueta; tipurile de voal și cum să îl alegem pe cel perfect pentru noi; cum să asortăm corect rochia de mireasă și accesoriile, etc.

Mai mult ca atît, la sfîrșitul evenimentului, am admirat un model foarte gingaș, vestimentația, machiajul și coafura căreia au reflectat sfaturile menționate de speaker.

Ieea principală a seminarului vorbește despre armonie și simplitate, despre concordanța dintre imaginea mirilor, a invitaților, a locației de nuntă, a stilului ales și a decorului. Numai astfel mirii vor crea o atmosferă unică care îi va reprezenta.

Dacă simțiți că nu vă puteți decide, apelați cu încredere la sfaturile unui specialist. Astfel succesul și reușita evenimentului este garantată.

Iar dacă aveți nevoie de ajutor în organizarea sau coordonarea nuntii, echipa B Event este mereu pregătită să intervină: +373 60 28 33 88

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page