top of page

Din CULISE ! Part 2

Joi, 2 zile pînă la eveniment

Începi să visezi deja coșmaruri legate de ziua nunții și te trezești tot mai agitată. Dar nu e grav, oricum simți că nunta ta va fi cea mai frumoasă. Astăzi ai de printat cardurile de masă și panoul de repartizare a invitaților. Cunoști numărul final de persoane, deci poți finaliza și această sarcină. La fel îți recomand să te gîndești deja ce veți servi pe parcursul plimbării și a sesiunii foto. Nu uita să faci comandă de plăcinte sau tartine. La fel, luați cu voi apa plată, șampanie, șervețele uscate și umede, gume de mestecat.


Îți recomand să îți pregătești deja gentuța ta (gentuța miresei) în care pui tot ce îți poate prinde bine în ziua nunții. Nu uita să o încredințezi cuiva de încredere.


Vineri, 1 zi pînă la eveniment


Astăzi e zi grea, mîine e nunta, ai emoții mari, fluturi în stomac... și o agendă plină. Dar, NO STRESS, le reușești pe toate. Începe ziua cu o cafea și un zîmbet, sărută-ți dulce viitorul soț și pornește la drum.

În primul rînd, contactează toți furnizorii încă o dată, ca să te asiguri că e în regulă și că nu veți avea surprize neplăcute. Verifică toate adresele, dacă le-ai menționat corect, pune toate numerele de telefon, inclusiv cîteva de rezervă într-o singură agenda, pe care o poți da domnișoarei de onoare, sau persoanei care te va ajuta.


Finalizează gentuța miresei și împachetează tot ce trebuie să iei la restaurant. Îți recomand să faci un check-list care te va ajuta să nu uiți nimic.


Este important să te culci devreme și să ai un somn liniștit și odihnitor. Poți face o baie fierbinte, cu ierburi aromate, uleiuri esențiale sau cu ce vrei tu. Încearcă să fii deja în pat cel tîrziu la ora 22:00 și nu adormi la TV, laptop sau tabletă (gadgeturile te pot agita).


Deja nu mai poți schimba nimic. Totul este așa cum este, iar invitații au nevoie de o mireasă relaxată, zîmbitoare și fericită. Bucură-te de ultima noapte de FEMEIE NECĂSĂTORITĂ !


Citește în partea 3 ce urmează să se întîmple în ziua nunții.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page