top of page

Speaker la Cuconada Mireselor

Un proiect foarte interesant pentru viitoarele mirese, a avut loc la începutul lunii aprilie, în incinta restaurantului Garden Palace, din Chișinău, proiect realizat în cadrul Academiei “Wedding Time”, fondată de către Nicoleta Sergentu.

În deschiderea evenimentului, am fost invitată să relatez mireselor despre primii pași în pregătirea nunții, despre optimizarea bugetului, despre organizarea ceremoniei de înregistrare a căsătoriei și alte lucruri interesante.

Ideea principală, atît a prezentării mele, precum și a întregii activități pe care o desfășor, este promovarea nunților organizate, structurate și echilibrate. Promovarea evenimentelor moderne, unde atît mirii, cît și invitații se simt bine, iar evenimentul este creat anume pentru confortul și buna lor dispoziție.

Consider că au trecut deja timpurile în care mirii, nașii și părinții sunt cei care nu dorm 3 zile pînă la nuntă și 3 zile după ocupîndu-se de aspectele organizatorice !

Consider că trebuie să trecem la o nouă etapă în industria de organizare a evenimentelor și sa punem accent pe emoțiile cu care sunt încărcate aceste petreceri.

Am încercat să insuflu mireselor dorința de a se bucura de ziua nunții și de a o savura, mai ales că astăzi, există posibilitatea de a gestiona totul prin intermediul persoanelor angajate.

Pentru cei prezenți la eveniment, am pregătit și cadouri:

(vom analiza problemele cu care vă confruntați, vom face timing planul și scenariul orientativ al nunții, vom optimiza bugetul în dependență de furnizorii aleși, etc)

*pentru contractele încheiate pînă la sfîrșitul lunii aprilie


La fel, trucuri și sfaturi bune de urmat au fost oferite de specialiști în domeniul decorului, fotografiei, stilului, coregrafie, etc.

Sunt sigură ca miresele participante la eveniment și-au luat doza de bună dispoziție, informație, inspirație și desigur comunicare.

Mai mult ca atît, sunt convinsă că acest sezon va fi unul plin de evenimente deosebite !

Un reportaj de la cuconada, realizat de Jurnal TV puteți viziona aici.

Vă las și pe voi să savurați cîteva poze de la eveniment.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page