top of page

Stiluri de nuntă

Sezonul de nunți se apropie cu pași rapizi.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci dacă ești în pregătiri de nuntă, este să alegi stilul în care va fi organizat evenimentul, culorile predominante și elementele de decor.

Pentru anul 2016, culorile recomandate de către Institulul Pantone din New York, sunt Rose Quartz și Serenity.

Puteți opta pentru o nuntă pastelată cu predominarea acestor nuanțe, sau puteți alege din alte stiluri potrivite pentru o nuntă ideală:

  1. CLASSIC

Stilul de nuntă care ne oferă posibilități nemărginite de a crea un decor elegant și romantic. Nunțile clasice nu vor fi niciodată demodate. Se desfășoara de regulă în restaurante amenajate corespunzător.

2. GREENERY

Stilul în care predomină culoarea verde, vestimentația lejeră și o locație simplă. Este potrivit pentru nunțile de vară.

3. VINTAGE

Stilul vintage este unul dintre cele mai populare în fiecare an, mirii fiind impresionați de eleganța, romantismul și căldura elementelor care îl determină.

4. BOHEMIAN

Stil de nuntă apreciat pentru că oferă posibilitatea unui decor usor, care exprimă personalitatea mirilor. De regulă nu necesită investiții financiare foarte mari, multe dintre detalii putînd fi confecționate manual chiar de către miri.

5. FAIRYTAIL

Nunta de basm, nunta de poveste în care visele devin realitate. Mireasa și mirele sunt asemeni unor prinți și prințese, iar invitații vor fi copleșiți de decorul impresionant. De regulă, acest stil de nuntă necesită un buget mai mare.

6. PASTEL

Nunta în culori pastelate este mereu un eveniment plin de viață si culoare. Puteți accentua culorile anului 2016 : Rose Quartz și Serenity, sau puteți folosi o gamă variată de culori calde, vesele și gingașe.

7. RUSTIC

Acest stil se manifestaă prin decor rustic, folosirea lemnului și a elementelor ecologice. Mirii poartă vestimentație lejeră, comodă.

Un organizator profesionist, împreună cu echipa sa, va realiza cu mare ușurință ideile voastre, indiferent de stilul ales.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page