top of page

Despre Wedding Coffee, ediția 2

La început de noiembrie, am organizat un offline cu viitoarele mirese, unde am discutat despre organizarea nunții.

Este al doilea eveniment din seria seminarelor Wedding Coffee, pe care am decis să îl petrec într-un alt format, mai intim, mai sincer și mai deschis către comunicare.

De această dată, nu am invitat prestatori de servicii, nu am avut sponsori, nu am avut parteneri, decît cei informaționali.

De ce?

Pentru ca mi-am dorit să ofer informații utile mireselor, fără publicitate. Și așa a fost.

Am discutat despre cel mai important eveniment din viață, pe care, majoritatea mireselor îl planifică mai mult de 1 an de zile.

Programul a fost lejer.

Am decis să vorbesc despre experiența mea și să le atenționez despre cele mai importante aspecte în tot procesul de organizare al nunții.

Vrei să știi despre ce am discutat?

  • Despre restaurant și locații de nuntă. Despre cum se contractează acest serviciu și care sunt întrebările obligatorii pe care trebuie să le adreseze miresele unui administrator de restaurant. Care sunt costurile suplimentare care pot fi și cum să te asiguri că acestea nu vor apărea în ultimul moment.

  • Despre muzică și moderator. Am făcut portretul unui moderator ideal și am găsit șiretlicuri care vor face din petrecerea voastră o mega distracție.

  • Despre fotograf și videograf. Pentru că sunt unii dintre furnizorii de bază la o nuntă, le-am acordat o atenție mai mare și am analizat toate aspectele tehnice care îi vizează. Mai mult ca atît, le-am împărtășit fetelor cîteva dintre trucurile pe care le folosim noi, pentru un rezultat perfect.

  • Despre ceremonia de înregistrare civilă. Împreună am vizionat un filmuleț care, sper, le-a entuziasmat pe viitoarele mirese să acorde o atenție deosebită acestui moment și să îl organizeze cît mai detailat.

  • Despre programul evenimentului, timing plan și scenariu. Mai mult ca atît, participantele au avut posibilitatea să își realizeze propriul scenariu al nunții chiar în timpul workshop-ului.

  • Despre dimineața miresei, sau cum să ai o zi perfectă. Am acordat o atenție deosebită acestui aspect, deoarece anume începutul zilei este determinant.

  • Decor, floristică, show-program, buget, invitați, etc. Toate acestea sunt doar cîteva dintre temele pe care le-am abordat.

În final, le-am relatat viitoarelor mirese despre posibilitatea de a avea o nuntă fără griji, și anume despre serviciile de coordonare a nunții. Am facut și rezervări.

În această ordine de idei, aducem mulțumiri partenerilor informaționali: portalul lumeamireselor.md și revista Nunta by Aura.

Pentru mine, fiind wedding planner, este foarte important să aflu ce anume contează pentru viitoarele mirese în procesul de organizare a nunții și unde întîlnesc cele mai multe dificultăți.

Anume din acest motiv intenționez să petrec cît mai multe evenimente de acest fel. Pentru a vă cunoaște și a vă ajuta în această muncă deloc simplă.

Dacă vrei să participi la următoarele evenimente marca B Event & Wedding, ne poți expedia un e-mail cu datele de contact, la adresa: office.bevent@gmail.com, iar noi te vom anunța despre workshop-urile viitoare.

Totul este foarte simplu!


Iar daca ai nevoie de o consultație [gratuită], ne poți contacta oricînd.


Mai jos, vă invit să vizualizați cîteva fotografii de la eveniment.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page